Advertisement

Παοκ Ολυμπιακοσ 0-1 : Olympiakos Paok 0 1 Diplo Titloy Me Syntagh Aek Photos Onsports Gr / Ο παοκ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και θα μπορούσε να το κάνει στο 52′ αλλά το var, σωστά, ακύρωσε το γκολ του βαρέλα για οφσάιντ και στα.

Παοκ Ολυμπιακοσ 0-1 : Olympiakos Paok 0 1 Diplo Titloy Me Syntagh Aek Photos Onsports Gr / Ο παοκ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και θα μπορούσε να το κάνει στο 52′ αλλά το var, σωστά, ακύρωσε το γκολ του βαρέλα για οφσάιντ και στα.. Ελλαδα \ super league \ ολυμπιακοσ. Ολοι με μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις να τηρούνται στο ακέραιο! Βλέπει champions league ο «δικέφαλος του βορρά» 12/07/2020, 20:06 upd: Στο μεγάλο ματς της θεσσαλονίκης ανάμεσα στον παοκ και ολυμπιακό θα βρεθεί ο τάσος παπαπέτρου, με βοηθούς τους απτόσογλου, πετρόπουλο, 4ο τον μαλούτα και στο var τους τάσο. Προσκύνησε τον ολυμπιακό μέσα στην τούμπα ο παοκ.

Ο τελικός των τελικών έφτασε! Ελλαδα \ super league \ ολυμπιακοσ. Ολοι με μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις να τηρούνται στο ακέραιο! Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και τον ολυμπιακό μεγάλο νικητή! Ο σκόρερ του ολυμπιακού φάνηκε ότι ήταν ελάχιστα πιο μπροστά.

Paok Olympiakos 0 1 To Gkol Toy El Arampi Poy Ekrine To Mats Binteo 07 06 2020 Sputnik Ellada
Paok Olympiakos 0 1 To Gkol Toy El Arampi Poy Ekrine To Mats Binteo 07 06 2020 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Η παε παοκ στο κλίμα των ημερών. Στις 20:30 ο ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο γήπεδο καραϊσκάκη. Χαλαρά πήρε τη νίκη και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Ολοι με μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις να τηρούνται στο ακέραιο! 8:41 μμ, κυριακή 18 απρ 2021. Ελλαδα \ super league \ ολυμπιακοσ. Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. Subscribe to our official youtube channel:

Καρέ καρέ τα γκολ μας από την νίκη απέναντι στον παναιτωλικό!

Ολοι με μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις να τηρούνται στο ακέραιο! Η ομάδα του μαρτίνς αιχμαλώτισε τον δικέφαλο και έφυγε με μεγαλειώδη νίκη, χάρη σε. Ο τελικός των τελικών έφτασε! Στις 20:30 ο ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο γήπεδο καραϊσκάκη. Μείνετε στο eleftherostypos.gr και παρακολουθείστε όλα όσα θα συμβούν. Καρέ καρέ τα γκολ μας από την νίκη απέναντι στον παναιτωλικό! Φωνάζει ο ολυμπιακός για το ακυρωθέν γκολ (90+5'), δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον χασάν στο 90+1'. Ελλαδα \ super league \ ολυμπιακοσ. Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. 07/06/2020, 21:32 31 thema insights Ίσως ήταν η πιο εύκολη βραδιά του ολυμπιακού στην τούμπα. Το αυτογκόλ του γιαννούλη και το ακυρωθέν γκολ του βαρέλα έγραψαν την ιστορία του ντέρμπι της τούμπας που φέρνει τους πειραιώτες στο +5 και σε θέση ξεκάθαρου φαβορί για τον τίτλο. 8:41 μμ, κυριακή 18 απρ 2021.

Ο τελικός των τελικών έφτασε! Το αυτογκόλ του γιαννούλη και το ακυρωθέν γκολ του βαρέλα έγραψαν την ιστορία του ντέρμπι της τούμπας που φέρνει τους πειραιώτες στο +5 και σε θέση ξεκάθαρου φαβορί για τον τίτλο. Καρέ καρέ τα γκολ μας από την νίκη απέναντι στον παναιτωλικό! Ελλαδα \ super league \ ολυμπιακοσ. Στο μεγάλο ματς της θεσσαλονίκης ανάμεσα στον παοκ και ολυμπιακό θα βρεθεί ο τάσος παπαπέτρου, με βοηθούς τους απτόσογλου, πετρόπουλο, 4ο τον μαλούτα και στο var τους τάσο.

Live Paok Olympiakos 0 1 Teliko Sports Thepressroom Gr
Live Paok Olympiakos 0 1 Teliko Sports Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Το αυτογκόλ του γιαννούλη και το ακυρωθέν γκολ του βαρέλα έγραψαν την ιστορία του ντέρμπι της τούμπας που φέρνει τους πειραιώτες στο +5 και σε θέση ξεκάθαρου φαβορί για τον τίτλο. Χαλαρά πήρε τη νίκη και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και τον ολυμπιακό μεγάλο νικητή! 12/07/2020, 23:45 22 thema insights Φωνάζει ο ολυμπιακός για το ακυρωθέν γκολ (90+5'), δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον χασάν στο 90+1'. Ολοι με μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις να τηρούνται στο ακέραιο! Με σβηστές μηχανές καί τό μυαλό στην γουλβσ! Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό.

Η ομάδα του μαρτίνς αιχμαλώτισε τον δικέφαλο και έφυγε με μεγαλειώδη νίκη, χάρη σε.

Προσκύνησε τον ολυμπιακό μέσα στην τούμπα ο παοκ. Με σβηστές μηχανές καί τό μυαλό στην γουλβσ! Subscribe to our official youtube channel: 07/06/2020, 21:32 31 thema insights Χαλαρά πήρε τη νίκη και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. 8:41 μμ, κυριακή 18 απρ 2021. Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. Ίσως ήταν η πιο εύκολη βραδιά του ολυμπιακού στην τούμπα. Τους… γονάτισε μέσα στην τούμπα. Στο μεγάλο ματς της θεσσαλονίκης ανάμεσα στον παοκ και ολυμπιακό θα βρεθεί ο τάσος παπαπέτρου, με βοηθούς τους απτόσογλου, πετρόπουλο, 4ο τον μαλούτα και στο var τους τάσο. Ολοι με μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις να τηρούνται στο ακέραιο! Ο τελικός των τελικών έφτασε! 12/07/2020, 23:45 22 thema insights

Ο τελικός των τελικών έφτασε! 12/07/2020, 23:45 22 thema insights Προσκύνησε τον ολυμπιακό μέσα στην τούμπα ο παοκ. Η ομάδα του μαρτίνς αιχμαλώτισε τον δικέφαλο και έφυγε με μεγαλειώδη νίκη, χάρη σε. Η παε παοκ στο κλίμα των ημερών.

Ta Highlights Toy Paok Olympiakos 0 1 Vid Fosonline
Ta Highlights Toy Paok Olympiakos 0 1 Vid Fosonline from www.fosonline.gr
Η ομάδα του μαρτίνς αιχμαλώτισε τον δικέφαλο και έφυγε με μεγαλειώδη νίκη, χάρη σε. Χαλαρά πήρε τη νίκη και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Καρέ καρέ τα γκολ μας από την νίκη απέναντι στον παναιτωλικό! Φωνάζει ο ολυμπιακός για το ακυρωθέν γκολ (90+5'), δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον χασάν στο 90+1'. Η παε παοκ στο κλίμα των ημερών. Ελλαδα \ super league \ ολυμπιακοσ. Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και τον ολυμπιακό μεγάλο νικητή! Προσκύνησε τον ολυμπιακό μέσα στην τούμπα ο παοκ.

Ελλαδα \ super league \ ολυμπιακοσ.

Subscribe to our official youtube channel: Στο μεγάλο ματς της θεσσαλονίκης ανάμεσα στον παοκ και ολυμπιακό θα βρεθεί ο τάσος παπαπέτρου, με βοηθούς τους απτόσογλου, πετρόπουλο, 4ο τον μαλούτα και στο var τους τάσο. Βλέπει champions league ο «δικέφαλος του βορρά» 12/07/2020, 20:06 upd: Φωνάζει ο ολυμπιακός για το ακυρωθέν γκολ (90+5'), δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον χασάν στο 90+1'. Ο τελικός των τελικών έφτασε! Η ομάδα του μαρτίνς αιχμαλώτισε τον δικέφαλο και έφυγε με μεγαλειώδη νίκη, χάρη σε. Καρέ καρέ τα γκολ μας από την νίκη απέναντι στον παναιτωλικό! Στις 20:30 ο ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο γήπεδο καραϊσκάκη. Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. Με σβηστές μηχανές καί τό μυαλό στην γουλβσ! Μείνετε στο eleftherostypos.gr και παρακολουθείστε όλα όσα θα συμβούν. Το αυτογκόλ του γιαννούλη και το ακυρωθέν γκολ του βαρέλα έγραψαν την ιστορία του ντέρμπι της τούμπας που φέρνει τους πειραιώτες στο +5 και σε θέση ξεκάθαρου φαβορί για τον τίτλο. Χαλαρά πήρε τη νίκη και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Χαλαρά πήρε τη νίκη και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα παοκ ολυμπιακοσ. 12/07/2020, 23:45 22 thema insights

Post a Comment

0 Comments